de bergen

“Bergsport, de meest veelzijdige sport onder de sporten, vergt het uiterste van een mens zijn lichaam en geest. Een alpinist begeeft zich op plaatsen waar gewone mensen niets te zoeken hebben, maar juist daarom is er daar voor hem veel te vinden. Wie ervoor kiest, wil alleen nog maar naar beneden om zo spoedig mogelijk weer omhoog te kunnen.
Op onherbergzame plaatsen is een mens volledig op zichzelf aangewezen en concentreert zijn wereld zich in de volgende weloverwogen stap die hij moet nemen. Hij vergeet de rompslomp van het alledaagse leven en komt in deze extreme situatie in contact met de kern van zijn persoonlijkheid. Zijn blik wordt niet alleen daardoor verruimd, ook de mensen en situaties die hij op zijn pad tegenkomt en de organisatorische obstakels die voorafgaand aan het klimmen overwonnen moeten worden, verdiepen zijn ervaringen.” M.B.

Vijf persoonlijkheden met één doel …. VRIENDSCHAP.
Ins-en-outs rondom een lang weekend in de bergen met vrienden.

Deze blog wordt gebruikt om onze achterban op de hoogte te houden van het uitstapje van de vriendengroep. Beleef het alsof je er zelf bij bent.

groet, Job-Marco-Mark-Paul-Ron

Je kunt ons bereiken op mailadres: neerlandsoffensief-ad-gmail-dot-com

Eén reactie

  1. Hebben jullie ook een emailadres?
    Kunnen jullie dat svp sturen naar aukje@respectthemountains.com?
    Hartelijk dank.

Reageren is niet mogelijk